Vol. 101 No.2 (MAR-ABR, 2018) | Página |
Cumulative author index | 14A |
Instructions for authors | 16A |
Application of orbitrap Mass spectrometry in food analysis | 335 |
Easy and fast method for the determination of biogenic amines in fish and fish products with liquid chromatograpy coupled to orbitrap tandem mass spectrometry | 336 |
Application of gas chromatography coupled to Quadrupole-Orbitap Mass Spectrometry for Pesticide Residue Analysis in Cereals and Feed Ingredients | 342 |
Cuopling Ion Chromatography to Q-Orbitrap for the fast and Robust Analysis of Anionic Pesticides in Fruits and Vegetables | 352 |
LC-HRMS for Characterizing Durum Wheat Pasta Production Variability and Consumer Overall Liking | 360 |
Sensitive Detection of Neonicotinoid Insecticides and Other Selected Pesticides in Pollen an Nectar Using Nanoflow Liquid Chromatography Orbitrap Tandem Mass Spectrometry | 367 |
- Inicio
- Sistema de Bibliotecas
- Servicios
- Portafolio de servicios
- Catálogo en línea
- Solicitud de salas
- Políticas de préstamo
- Préstamo interbibliotecario
- Solicitud de documentos
- Préstamo a domicilio
- Sanciones y Paz y salvos
- Tutorías en lectoescritura
- Maleta Viajera
- Compra de material.
- Novedades bibliográficas
- Servicios para egresados
- Servicios para usuarios externos
- Comó publicar en el Repositorio
- Asesoría para trabajos de grado y artículo académico
- Proyección social y extensión
- Docencia e investigación
- Cultura
- Editorial
- Contacto